Despre noi

Sigmatic este un concept prin care ne dorim să ajutăm companiile în transformarea lor digitală. De multe ori, acestea iau decizii costisitoare pe termen lung sau adoptă soluții fără a le înțelege pe deplin. Lipsa informației duce la un dezechilibru intern în ceea ce privește modul de operare și calitatea serviciilor/produselor livrate către clienți.

Evoluția noastră

Viziunea noastră de început asupra companiei a fost una simplă: crearea de website-uri și aplicații mobile. Prin intermediul unui context favorabil, am reușit să contractăm câțiva clienți excepționali din Olanda și Germania. Colaborările cu aceștia au avut o creștere naturală și am fost din ce în ce mai implicați în companiile lor. Astfel am ajuns să cunoaștem și să construim strategii de digitalizare împreună cu ei.

În momentul de față, Sigmatic creează și implementează concepte de digitalizare în rândul firmelor și a instituțiilor publice din România. Ajutați și de experți din alte domenii, reușim să depășim obstacole, în special cele socio-economice, întâlnite de clienți.

Expertiză

„Flexibilitate” este cuvântul cheie în colaborările noastre. Pentru a putea livra soluțiile tehnologice optime, analizăm capacitățile echipei, procesele și strategiile curente, fără a neglija aspectele minore. Toate acestea, privite în ansamblu, având ca obiectiv final nevoile companiei tale.

Adesea întâlnim soluții prea complicate, implementate în companii și neutilizate la capacitate maximă. Acest lucru este determinat de o transformare prea rapidă sau de o imaturitate a acestora. Pentru a ajunge la 100% digital, este nevoie să trecem prin fiecare procent.

Echipa de bază

Mircea Tăune

Fondator si Business Analyst

Gabriel Cârjea

Cofondator si Expert financiar

Mihai Tăune

Account manager

Parteneri